Kategóriák
Színes

Bűnbarlangot számoltak fel Miskolcon

A borsodi zsaruk  kezdenek láthatóan rendőrként reagálni.  A luxusautós banda után most egy prostituációban és tiltott szerencsejátékban utazó bandát kapcsoltak le,  kártya, kéjhölgyek, pénz, kábszer…  csináljátok fiúk, van még mit takarítani!

Az újabb nagyszabású rajtaütésről az alábbi jelentést adta ki a rendőrség: “Egy miskolci ingatlanban hajtottak végre ellenőrzést a nyomozók összehangolt akció során február 16-án. A rendőrök a lakásban három nőt igazoltattak, akik elmondták, hogy egy-egy szobát bérelnek, ahol prostitúciós tevékenységet folytatnak. A szobákat egy általuk csak a keresztnevén ismert férfitól bérlik. A nyomozók azonosították, majd bejelentett lakcímén az esti órákban megjelentek elfogni a férfit, ahol éppen egy illegális kártyaparti zajlott.  A lakásban megtartott szemle során a rendőrök a tiltott szerencsejáték lebonyolításához szükséges bankjegyszámoló-gépet, illetve kábítószergyanús anyagokat is lefoglaltak. A pókerparti helyszínéről összesen tizenöt embert állítottak elő. Az elszámoltatás során tizenkét főt tanúként, míg két férfit és egy nőt gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók.

Egy 27 éves nőt és egy 25 éves férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök.

Az eljárás során a nyomozók egy 28 éves férfit őrizetbe is vettek, őt prostitúció elősegítése bűntett, kábítószer birtoklása vétség, valamint tiltott szerencsejáték szervezése bűntett elkövetésével gyanúsítják, és kezdeményezték letartóztatását, amit a bíróság 2021. február 19-én elrendelt.

(Ha vándorol a bűnöző megy utána a rendőr: http://www.kazivilaga.com/blog/2021/01/09/2980/

A büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya folytatja, azonban az összehangolt akció és az elfogások során a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói és a Bükk Bevetési Alosztály munkatársai is közreműködtek.”

S mint a Kazi világa megtudta, mindezt a kijárási tilalom ideje alatt követték el, tehát a tanúk ellen is eljárás indul – igaz nem büntető, csupán szabálysértési.  Ahogy beindultak a rendőrök ebből nem szóbeli figyelmeztetés, hanem maximális pénzbüntetés néz ki.

A luxus autós sztori: http://www.kazivilaga.com/blog/2020/12/11/2257/

Ha így folytatják végül még az emberek is elhiszik, hogy javul a közbiztonság. A történtekről a közmondás jutott eszembe: új seprő jól seper – pláne, ha megbízottból szeretne kinevezett főkapitánnyá válni…

*** A közösségi média kiszámíthatatlan, ha tetszenek a cikkek, látogassa rendszeresen a http://www.kazivilaga.com-ot,  ahol sok aktuális, érdekes témáról olvashat! Tallózzon bátran a cikkek közt!

Képernyőkép: youtube.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük