Kategóriák
Miskolc Színes

Két percen belül elfogták a rablót

Milyen a buta rabló? Mint az a 23 éves miskolci férfi, aki ma délelőtt Miskolcon, a Szentpéteri kapuban a buszmegállóban megpróbált kirabolni egy idős nőt, azon a környéken, ahol több rendőrségi objektum is van. Aztán csodálkozott, hogy két, szabadnapos, civil ruhás rendőr lekapcsolta.

Lássuk a részleteket a Borsod-Ahaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján:  “a Szentpéteri kapui buszmegállóban várakozottfebruár 17-én 10 óra 8 perckor egy 68 éves nő, amikor szó nélkül mellé lépett egy fiatal férfi, aki kisebb dulakodás után erőszakkal elvette a sértett táskáját. A bűncselekmény elkövetését látta a Készenléti Rendőrség éppen szabad idejét töltő két munkatársa is, akik azonnal szolgálatba helyezték magukat, és utánaeredtek a futva menekülő támadónak. A rendőrök 10 óra 10 perckor már beérték, majd elfogták a férfit.A buszmegállóban földre esett 68 éves nő nem sérült meg, neki egy önzetlen férfi segített, amíg a szintén, a helyszín közelében lévő rendőrnők át nem vették az irányítást. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói biztosították a helyszínt miskolci kollégáik kiérkezéséig.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves férfit előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.”

Gratulálok a rendőröknek. Ezt várjuk tőlük. Jó egészséget,  további szakmai sikereket! Reméljük a bíróság is hasonlóan példásan gyors és visszatartó erejű ítéletet hoz.

*** Van, amikor nem gyorsaságra és erőre, hanem kitartó nyomozásra van szükség a sikerhez, mint a luxusautós banda esetében: http://www.kazivilaga.com/blog/2020/12/11/2257/

*** Ne várjon a közösségi médiában az algoritmusok által kiszámíthatatlanná tett megosztásokra, hanem naponta nézzen be a   http://www.kazivilaga.com -ra, s  tallózzon bátran! Biztos talál olyan cikkeket, amelyek érdeklik!

Fotó: police.hu / a gyanúsított  átvételének a pillanatai

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük